Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009


ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ


Το ελληνικό κράτος στο μεγαλείο του....


Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο γελεία ιστορία.

Η ελληνική κυβέρνηση , έδωσε πριν από αρκετούς μήνες τις εθνικές οδούς σε ιδιότες , ώστε να τις εκμεταλλευτούν και αυτοί με τη σειρά τους να τις συντηρούν και να τις βελτιώσουν. Η κίνηση αυτή είχε σαν συνέπεια την αυτόματη αύξηση των διοδίων.

Λίγο μετά την έξοδο του Αγίου Στεφάνου στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν διόδια, τα οποία αύξησαν την τιμή δίέλευσης.

Οι φίλοι οδηγοί , για να γλυτώσουν το ποσό αυτό, στρίβουν στην έξοδο της εθνικής για Άγιο Στέφανο και ακολουθούν την παλιά εθνική οδό (η οποία έχει μία λωρίδα ανά κατεύθυνση).

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές οι οποίες μπορεί σε ώρες αιχμής να φθάνουν τα δύο χιλιόμετρα.

Το ελληνικό κράτος έδρασε λοιπόν αποτελεσματικά, βοηθόντας τους οδηγούς να γλυτώσουν τα διόδια, τοποθετόντας τροχονόμους από την τροχαία Κηφισιάς για να παρακάμπτουν τα διόδια χωρίς να καθυστερούν. Δεν τους ενδιαφέρει βέβαια το ότι για να φτάσει κάποιος κάτοικος των περιοχών του Αγίου Στεφάνου, της Άνοιξης, του Κρυονερίου και των υπόλοπιπων περιοχών στην έξοδο της εθνικής από το σπίτι του, θα υποστεί μιά αφάνταση ταλαιπωρία σε καθημερινή βάση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για να διανύσουμε μια απόσταση 2 χιλιομέτρων (από τον Άγιο Στέφανο έως την έξοδο της εθνικής προς Αθήνα), χρειαζόμστε μισή ώρα αντί για 5 λεπτά που θέλαμε στην προ αυ΄ξησης διοδίων εποχή.

Μπράβο κύριε Σουφλιά. Η συνεργασία σας με το υποργείο Δημόσιας Τάξης λειτούργησε άψογα. Δεν θα το ξεχάσουμε όταν έρθει η ώρα της κάλπης... Δεν ξέρω αν θα κάνατε το ίδιο αν τα διόδια θα εξακολουθούσαν να ανήκουν στο κράτος. Τώρα που τα πήρε ο ιδιότης δεν παν να ......νε!


Η πρωτοβουλία του Δήμου για συγκέντρωση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κυκλοφοριακού στην πόλη μας με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Θα πρέπει να δράσουμε όλοι μαζικά και δυναμικά.