Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009

ANTIO ΜΠΟΚΤΟΡ


Όπως κάθε πρωί , πηγαίνοντας στη δουλειά, ανοίγω το ραδιόφωνο και τρελένομαι. Ακούω μηνύματα, "αντίο φίλε Αντώνη" και άλλα τέτοια... Πέθανε χθες το μεσημέρι ο ηχολήπτης του Novasport fm Αντώνης Μπόκτορ. Ο Τσαμόπουλος ήταν συγκλονισμένος. Δυσκολευόταν να διαβάσει τα συλυπητήρια μηνύματα που του έστελναν.
Τον Αντώνη δεν τον ήξερα προσωπικά. Όμως σαν μέλος μιας μεγάλης ραδιοφωνικής παρέας, αισθανόμουν ότι είναι ο διπλανός μου, ο φίλος μου. Ήταν ο άνθρωπος που με τις παρεμβάσεις του και τα σποτάκια που έβαζε κατά τη διάρκεια των εκπομπών , μας έκανε να γελάμε και μας έφτιαχνε τη μέρα. Και είναι πολύ σπουδαίο να καταφέρνει κάποιος να σε κάνει ευδιάθετο από την ώρα που ξεκινάς τη μέρα σου. Από ροκιές δε, άλλο τίποτα, και όχι μόνο.
Φίλε Μπόκτορ καλό ταξίδι. Ελπίζω να κάνεις και τους πάνω το ίδιο ευτυχισμένους όπως εμάς. Σου υποσχόμαστε ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009

Μαρία Παντίσκα, “Life”, 27 Νοέμβρη 1944

Η Μαρία Παντίσκα, είναι η κοπέλα που φωτογράφισε το περιοδικό Life , μετά το ολοκαύτωμα των ναζιστικών στρατευμάτων στο Δίστομο. Η Μαρία Παντίσκα πέθανε πριν από δύο μήνες, σε ηλικία 84 ετών. Φυσικά εκείνες τις μέρες τα ΜΜΕ δεν μπόρεσαν να ασχοληθούν με το θέμα. αφού είχαμε το Σάκκη...

Περισσότερα στο ακόλουθο blog:

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2009/06/65-218.html