Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΗΤΗΣ;;;;

Έχω προβληματιστεί με τη συμπεριφορά του Γιώργου Παπανδρέου. Μάλλον έχει πάρει πολύ στα σοβαρά το σύνθημα "Γιώργο προχώρα, άλλαξέ τα όλα". Και δείχνει ότι μάλλον προς τα εκεί βαδίζει. Ελπίζω βέβαια να μας βγει σε καλό. Ο Σημίτης, είναι ένας πολιτικός που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια. Άλλοι τον αποθεώνουν, για τα έργα που έγιναν επί των ημερών του, άλλοι πάλι τον χλευάζουν για τα σκάνδαλα που έγιναν επί των ημερών του.
Δεν μπορούσα πάντως να φανταστώ, ότι ο Παπανδρέου θα είχε το πολιτικό θάρρος να τον θέσει εκτός ψηφοδελτίων. Ελπίζω να έχει συνέχεια η κίνηση αυτή του Παπανδρέου και ως πρωθυπουργός και να συμβιβασθεί όσο το δυνατόν λιγότερο με τους παρατρεχάμενους που θα του ορμήξουν για να καρπωθούν κανένα δημόσιο έργο.

Για τον Καραμανλή τι να πω... Για τους νταβατζήδες έλεγε στο σουβλατζίδικο, αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να τους βάλει στο κυβερνητικό του σχήμα. Ούτε καν τόλμησε για παράδειγμα να βγάλει από την κυβέρνησή του το Βουλγαράκη. Τον άλλαξε υπουργείο μόνο...

Και από σκάνδαλα για να μην ξεχνιόμαστε έχουμε και λέμε:
  • ΜΕΒΓΑΛ (κουμπάροι)
  • Ομόλογα (δεκάδες φορές μεγαλύτερο σκάνδαλο από το σκάνδαλο Κοσκωτά)
  • Vodafone (υποκλοπές)
  • Πυρκαϊές (2007 & 2009)
  • Βατοπέδι
  • SIEMENS
  • Αναψυκτήριο Μαγγίνα
  • Παράνομη βίλα Σουφλιά

Βαρέθηκα να συνεχίσω και με άλλα. Έτσι κι αλλιώς ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Άντε και καλά ξεκουμπίδια.

" ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ "

Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές.
Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Άγιος Πέτρος και της λέει: - "Που θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο;¨
" Εκείνη το σκέφτεται λίγο και... λέει: - "Δεν είμαι σίγουρη."
"Τότε", λέει ο Άγιος Πέτρος, "θα κάνουμε το εξής, θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις.
" Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην Κόλαση.. Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα, λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε υπέροχα. Πριν να το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και ήρθε ο Άγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο. Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος με ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μιλάγαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζί συζητούσαν με τον Θεό που ήταν πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν να το καταλάβει, πέρασαν και αυτές οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Άγιος Πέτρος να τι ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη. Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει: - "Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση.
" Ο Άγιος Πέτρος σέβεται την επιθυμία της και την στέλνει στην Κόλαση. Όμως, η Κόλαση ήταν λίγο διαφορετική τώρα, ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι της πολιτού δούλευαν στα κάτεργα και κουβαλούσαν τεράστιες πέτρες, ενώ και ο Διάβολος ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και τους διέταζε συνεχώς.
Η πολιτικός δυσαρεστημένη πάει και τον ρωτά: -- "Τι έγινε εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν.
" Και ο Διάβολος της απαντά:- "Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία, σήμερα μας ψήφισες!!!"