Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Βράβευση


Μεγάλη μου τιμή να με βραβεύουν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου.
Βέβαια , όπως είπα και στους παρευρισκόμενους, θα έπρεπε το βραβείο να το μοιραστώ με το φίλο και εμπνευστή της ιδέας , τον Παύλο.
Ότι κάνουμε το κάνουμε για το καλό των παιδιών μας και της ακαδημίας και ελπίζουμε με τον τρόπο μας να καταφέρουμε να μπολιάσουμε τα παιδιά μας με το μπόλι του αθλητισμού. Ελπίζουμε να μάθουν να αγαπούν τον αθλητισμό και όχι τον πρωταθλητισμό που δεν τους είναι ντε και καλά απαραίτητος. Αν τα καταφέρουν θα αποφύγουν πιθανότητα άλλους κινδύνους και σειρήνες που καραδοκούν έξω από την πόρτα μας.
Και φυσικά κοκκίνισα, κατά τη διάρκεια της απονομής, γιατί δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι σπουδαίο που αξίζει βράβευσης.

ΥΓ : Αισθάνομαι πάντως λίγο περίεργα, γιατί θα είναι προφανώς η πρώτη φορά που η δημιουργία site του Ολυμπιακού έγινε από δύο ΠΑΟΚτζήδες.

Και πάλι ευχαριστώ

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ

"Ένας Έλληνας μπαίνει σε μια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο.
Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εβδομάδες και χρειάζεται ναπάρει οπωσδήποτε ένα δάνειο των 5000$...
Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειασθεί ένα είδος εξασφάλισης για να του χορηγήσει το δάνειο,έτσι ο Έλληνας βγάζει από την τσέπη του και αφήνει πάνω στογραφείο τα κλειδιά από μια ολοκαίνουρια Ferrari, που είναιπαρκαρισμένη στην είσοδο της τράπεζας. Αφού πραγματοποιείται ο έλεγχος από την τράπεζα ότι το αυτοκίνητοείναι όντως στο όνομα του, μέσα σε 20 λεπτά εγκρίνεται το δάνειο,ο Έλληνας παίρνει τα χρήματα και φεύγει. Μόλις φεύγει, ο διευθυντής της τράπεζας και οι υπάλληλοι του ξεκαρδίζονται στα γέλια που ο Έλληνας έβαλε υποθήκη μια Ferrari των $200..000 για να πάρει δάνειο $5.000! Ένας υπάλληλος παίρνει το αυτοκίνητο και το αφήνει στο υπόγειο γκαράζ της τράπεζας.
Δυο εβδομάδες αργότερα ο Έλληνας επιστρέφει πληρώνει $5.000 και τον τόκο που ανέρχεται στα $15.41.Ο υπάλληλος του λέει :Κύριε είμαστε ευτυχείς που συνεργαστήκατε με την τράπεζα μας, όλα έγιναν σωστά μόνο που έχουμε μια απορία. Όσο εσείς λείπατε, ελέγξαμε στον υπολογιστή και βρήκαμε ότι είσαστε δισεκατομμυριούχος! Το περίεργο είναι ποιος ήταν ο λόγος που πήρατε το δάνειο!Και ο Έλληνας απαντά: Πες μου ένα άλλο σημείο στη Νέα Υόρκη που θα μπορούσε να αφήσει κανείς μια Ferrari με ασφάλεια για δυο εβδομάδες πληρώνοντας για παρκινγκ μόνο $15.41!!! Κόκκαλο ο υπάλληλος.
ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ."

(Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ηοποία μας γράφει ότι το γεγονός είναι πραγματικό..)