Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Είστε Έλληνες; ΑΠΟΔΕΙΞΗ._


Άκουσα και διάβασα πριν λίγες μέρες, ότι ο Παππάς θα βάλει 7 εκατομμύρια ευρώ για να καλύψει το δάνειο που έχει η ΑΕΚ στη Morgan Stanley. Με την κίνησή του αυτή, δεν θα λύση οριστικά το διοικητικό πρόβλημα της ΑΕΚ, αλλά θα τη βοηθήσει να ανασάνει και να τη δει με άλλο μάτι ο κάθε επίδοξος επενδυτής, αφού θα την έχει απαλλάξει από ένα πολύ βαρύ φορτίο. Έδειξε δηλαδή ότι είναι ΑΕΚτζής με όλη τη σημασία της λέξης και ότι αγαπάει την ομάδα του τόσο που δε γουστάρει να τη δει να καταστρέφεται.

Αναρωτιόμουνα λοιπόν, κατά πόσο έχουν βοηθήσει όλοι οι έχοντες και κατέχοντες τον έρημο τούτο τόπο, πάνω στον οποίο πλούτισαν, ασέλγησαν και εγκατέλειψαν, είτε στέλνοντας τις επιχειρήσεις τους σε άλλες βαλκανικές και όχι μόνο χώρες, είτε βγάζοντας τα χρήματά τους από τις ελληνικές τράπεζες και στέλνοντάς τα στην Ελβετία.
Και αύριο πατριώτες, που θα μας έχει πάρει ο διάολος και θα παρακαλάμε για ένα κομμάτι ψωμί, για ένα μεροκάματο, ή για να βρουν δουλειά τα παιδιά μας, θα έρθουν αυτοί οι υπερπατριώτες, οι ελληναράδες, με τα μεγάλα κεφάλαια του εξωτερικού, για να επενδύσουν σε μια λεηλατημένη χώρα και να μας πετάξουν κι εμάς ένα ξεροκόμματο. Κι εμείς θα τους κάνουμε πάλι υποκλίσεις τόσες που θα πονέσει η μέση μας και θα δίνουμε τα ονόματά τους στους μεγάλους δρόμους κάθε μικρής και μεγάλης πόλης, γιατί θα είναι οι "εθνικοί μας ευεργέτες".

Που να είναι όλοι αυτοί οι " Έλληνες" σαν τον Παππά, που δεν αντέχουν να βλέπουν τη χώρα τους να ρημάζει, τους πολίτες της να υποφέρουν και να λοιδορείτε στο εξωτερικό από κάθε τυχάρπαστους Λουξεμβούργιους, Φιλανδούς και Ολλανδούς αξιωματούχους;

Είστε Έλληνες; ΑΠΟΔΕΙΞΗ._

ΤΟ ΤΣΙΚΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΖΗ